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浅草鉄板焼きKUDAKAの伊勢海老がうまい

田原町駅より徒歩5分、浅草雷門近くにある鉄板焼浅草KUDAKA

伊勢海老と黒毛和牛のランチコースを堪能した。

前菜、伊勢海老、サラダ、黒毛和牛、ご飯、味噌汁、漬物、デザートが楽しめる。

伊勢海老の鉄板焼きは、伊勢海老のミソを使ったソースがめちゃうまい。

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鉄板焼きは、英語でもteppanyaki

日本の寿司が英語でsushi として知られているのと同じで、teppanyaki も広く知られているようだ。

鉄板焼きは鉄板で肉や野菜、魚介類を焼いて食べる料理で、シェフが客の前で焼き上げる。

Teppanyaki is a cuisine where meat, vegetables, and seafood are grilled on an iron griddle and cooked in front of the customers by the chef.

 

Located a 5-minute walk from Taharamachi Station, near Asakusa's Kaminarimon, you can enjoy teppanyaki dishes at Asakusa KUDAKA.

I enjoyed the lunch course with Japanese spiny lobster and black wagyu beef. The course includes appetizers, japanese spiny lobster, salad, black wagyu beef, rice, miso soup, pickles, and dessert. The teppanyaki-style Japanese spiny lobster is particularly delicious, with a sauce made from the lobster's miso.