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ラムチョップがうまい【北海道ジンギスカンMASAJIN】

北海道ジンギスカン MASAJIN すすきの本店にやってきた。

I went to a Hokkaido Jingisukan MASAJIN in Susukino, Hokkaido. 

レビューサイトで評価の高いお店であり、人気店なので、数日前の予約は必須となる。

The restaurant has high scores on review sites, and is popular, so there could be no tables available without a reservation.

提供されるラム肉はクセがなく、柔らかく、めちゃくちゃ美味しい。

They serve tender lamb without a strong smell, and it is insanely delicious.

私のおすすめは、ラムチョップとラムとろ丼。

ラムチョップは、ラムの中で一番旨みと肉汁が詰まっている贅沢な部位らしい。食べた時に肉汁が口の中で溢れ出す。写真のように肉が分厚いのだが非常に柔らかくて、食べやすい。

I recommend Lamb chop and Lamb Toro Don.

Lamb chops are the most luxurious part of lamb, filled with the most flavor and juices. When you eat it, the juices overflow in your mouth. As you can see in the picture, the meat is thick but very tender and easy to eat.

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ラムとろ丼は、新鮮な生のラム肉を荒く挽いたものがご飯の上にふんだんに乗っている。その上に卵黄がさらにオン!

Lamb Toro Don is a bowl of rice topped with an abundance of fresh, raw and roughly ground lamb meat. On top of that is an egg yolk.